In de startblokken

We zijn van start met de eerste concrete acties rondom de Leeuwenloop: gesprekken met John Tukker en Marjan Dunning van Natuurmonumenten, vaststellen van datum, programma en betrokkenen en een eerste aftasten van alles wat nodig is. We hebben een aantal draaiboeken van andere wandelingen en evenementen verworven waar we ons voordeel mee kunnen doen.

De eerste stap is nu: draaiboek opstarten. De website is dus een beetje te vroeg wellicht. Maar wel leuk, want zo kun je ons hele proces meemaken. Als je vragen of opmerkingen, tips of advies hebt dan horen we dat graag. Want beter ‘goed overgenomen’ dan ‘slecht verzonnen’, toch?

Voor in de agenda: noteer 18 september 2016 en houd de berichtgeving hier in de gaten. We rekenen op je!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *